reviews | recensies

Recensie 'Ik mis je in alle kleuren' - maart 2017

Bundel met bijzondere gedichten over rouw, afscheid en andere vormen van verlies, geschreven voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een overzicht achterin het boekje geeft weer welke gedichtjes te gebruiken zijn voor basisschoolleerlingen, tieners, volwassenen of ouderen. Voor elke doelgroep zijn vijf tot negen zeer toegankelijke gevoelige gedichtjes opgenomen. In beeldende taal wordt verteld wat verdriet met je kan doen, en hoeveel troost het kan geven om je verdriet te delen met anderen. Elk gedichtje begint met een korte toelichting voor wie het geschreven is. Subtiele sfeervolle pentekeningen met zacht ingekleurde accenten passen uitstekend bij de tekst. De Achterhoekse dichteres (die zelf nog maar kort geleden haar beide ouders verloor) spreekt vaak bij uitvaarten en schrijft op verzoek voor een stichting die jongeren begeleidt die met een verlies te maken hebben. Troostende en ontroerende gedichten, die gemakkelijk voor te dragen zijn, voor alle mensen die persoonlijk met verlies te maken hebben en steun kunnen gebruiken. Voor volwassenen en kinderen van ca. 10 t/m 18 jaar. Recensent NBD Biblion: Ria S-B

Reviews | Lees wat onze klanten er van vinden.

Irene M.

De teksten ontroeren me, door hun eenvoudige, rake taal. Omdat ik meer met woorden dan met beelden heb, gaat mijn aandacht vooral naar de tekst. Al zijn de beelden even eenvoudig en raak.

Lees meer hierover op haar blog

Jeanne

Bijzondere en mooie gedichten met prachtige illustraties. Een boek dat vraagt om het in kleine stukjes tot je te nemen.

Carolien de V.

Mooie balans tussen tekst en illustraties, bijzonder!

Myriam

Een gevoelig onderwerp dat met mooie woorden dichtbij gehaald wordt, gecombineerd met de meest prachtige illustraties! Dit spreekt iedereen aan, jong en oud.

Fam. R.

De dichtbundel " Ik mis je in alle kleuren " hebben we met zeer veel interesse gelezen. Tekst, illustratie en vorm sluiten goed bij elkaar aan. Ondanks alle ernst een fijn boek om te hebben.

Marcel S.

Recent het boek "Ik mis je in alle keuren" gekocht. De gedichten zijn ongelooflijk troostend en in combinatie met de illustraties vormen zij een prachtige symbiose. De illustratrice heeft iedere keer een succesvolle gevoelige link weten leggen.

Annemieke H.

Wat een juweeltje!

Castillo M.

Mooie pakkende teksten en illustraties. Ik hoop dat velen troost en inspiratie vinden in dit boek. Ik in ieder geval wel!

Ellen W.

Ellen Wiskerke: Inmiddels heb ik er eea uit gelezen. Wat een mooie gedichten. Prachtig geillustreerd! Dit is een boekje wat je ook kado kan doen aan iemand die dat zo nodig heeft. Een aanrader!!

Jeroen U.

Een prachtig boekje, hebben het in huis en ik ga er een gedicht uit gebruiken in de Allerzielen viering.

Jouw mening is belangrijk voor ons. Laat hier een reactie achter. Bedankt!
Plaats een reactie in het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *