reviews | recensies

Irene M.

De teksten ontroeren me, door hun eenvoudige, rake taal. Omdat ik meer met woorden dan met beelden heb, gaat mijn aandacht vooral naar de tekst. Al zijn de beelden even eenvoudig en raak.

Lees meer hierover op haar blog

Jeanne

Bijzondere en mooie gedichten met prachtige illustraties. Een boek dat vraagt om het in kleine stukjes tot je te nemen.

Carolien de V.

Mooie balans tussen tekst en illustraties, bijzonder!

Myriam

Een gevoelig onderwerp dat met mooie woorden dichtbij gehaald wordt, gecombineerd met de meest prachtige illustraties! Dit spreekt iedereen aan, jong en oud.

Fam. R.

De dichtbundel " Ik mis je in alle kleuren " hebben we met zeer veel interesse gelezen. Tekst, illustratie en vorm sluiten goed bij elkaar aan. Ondanks alle ernst een fijn boek om te hebben.

Marcel S.

Recent het boek "Ik mis je in alle keuren" gekocht. De gedichten zijn ongelooflijk troostend en in combinatie met de illustraties vormen zij een prachtige symbiose. De illustratrice heeft iedere keer een succesvolle gevoelige link weten leggen.

Annemieke H.

Wat een juweeltje!

Castillo M.

Mooie pakkende teksten en illustraties. Ik hoop dat velen troost en inspiratie vinden in dit boek. Ik in ieder geval wel!

Ellen W.

Ellen Wiskerke: Inmiddels heb ik er eea uit gelezen. Wat een mooie gedichten. Prachtig geillustreerd! Dit is een boekje wat je ook kado kan doen aan iemand die dat zo nodig heeft. Een aanrader!!

Jeroen U.

Een prachtig boekje, hebben het in huis en ik ga er een gedicht uit gebruiken in de Allerzielen viering.