Ik mis je in  alle kleuren |  3e Plaats VAKJURY  Yarden Afscheidsprijs 2017!!!

                                                                                                   * Januari 2019  In de top 10!!! bij BOL.com *

Op de grafische opleiding (2013) ontmoette ik een medestudente, die mij 2 jaar later in contact bracht met Margreet Jansen (auteur en eigenaar van Zilveren sleutels) om een samenwerking aan te gaan als illustrator.
De eerste gedichtenbundel kwam uit in oktober 2015 met de titel 'Ik mis je in alle kleuren'. Ik mis je in alle kleuren is een bijzonder boek vol eenvoudige, ontroerende en troostende gedichten over de kwetsbare emoties rondom rouw en afscheid, die bijna allemaal geschreven zijn voor mensen die persoonlijk een verlies hebben meegemaakt, zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Met prachtige tekeningen en kleine verhaaltjes die vertellen waarom of voor wie het gedicht geschreven is (citaat Margreet Jansen).
Vol trots kunnen wij je melden dat de 2e gedichtenbundel ook een feit is!  Warboel is een gedichtenbundel voor kinderen en jongeren over uiteenlopende sociaal-emotionele en maatschappelijke onderwerpen als stotteren, pesten, vluchtelingen, homoseksualiteit, onzekerheid, heimwee, scheiden, je grenzen aangeven etc.. (citaat Margreet Jansen).
Op 16 september 2017 is 'Warboel' gepresenteerd op het Iselinge Hogeschool Doetinchem. Het bijzondere van Warboel is, dat je
online lessuggesties en werkvormen kunt downloaden. Kijk voor meer informatie op www.zilverensleutels.nl

Reviews

Wat vinden onze klanten van het boek?

Bestellen

Gedichtenbundel
€ 20,95

Contact

Deel je feedback met ons!

Warboel op TV

Omroep Gelderland

Warboel in de media

Doesburg Direct

Warboel in de media

Regiobode online

Warboel in de media

Weekkrant Oost Gelre