Ik mis je in  alle kleuren | 3e Plaats VAKJURY  Yarden Afscheidsprijs 2017!!!

Toen ik tijdens de grafische opleiding (2013) Saskia Bruil ontmoette kon ik nog niet vermoeden dat zij mij  in 2015 zou voorstellen aan Margreet Jansen (auteur en eigenaar van Zilveren sleutels) om een samenwerking aan te gaan als illustrator.
De eerste gedichtenbundel kwam uit in oktober 2015 met de titel 'Ik mis je in alle kleuren'. Ik mis je in alle kleuren is een bijzonder boek vol eenvoudige, ontroerende en troostende gedichten over de kwetsbare emoties rondom rouw en afscheid, die bijna allemaal geschreven zijn voor mensen die persoonlijk een verlies hebben meegemaakt, zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Met prachtige tekeningen en kleine verhaaltjes die vertellen waarom of voor wie het gedicht geschreven is.
Vol trots kunnen wij je melden dat de 2e gedichtenbundel ook een feit is!  Warboel is een gedichtenbundel voor kinderen en jongeren over uiteenlopende sociaal-emotionele en maatschappelijke onderwerpen als stotteren, pesten, vluchtelingen, homoseksualiteit, onzekerheid, heimwee, scheiden, je grenzen aangeven etc.. Op 16 september 2017 is 'Warboel' gepresenteerd op het Iselinge Hogeschool Doetinchem. Het bijzondere van Warboel is, dat je online lessuggesties en werkvormen kunt downloaden. Kijk voor meer informatie op www.zilverensleutels.nl

Reviews

Wat vinden onze klanten van het boek?

Bestellen

Gedichtenbundel € 19,95

Contact

Deel je feedback met ons!

Warboel op TV

Omroep Gelderland

Project Partner

Saskia Bruil Projecten

Warboel in de media
Doesburg Direct
Warboel in de media
Regiobode online
Warboel in de media
Weekkrant Oost Gelre