Hey, (startende) ondernemer!
Ben jij op zoek naar een opvallend logo of illustratie?

Heb jij al een goed logo voor je bedrijf? Ja? Goed bezig! Maar herkent iedereen jou ook hieraan? Weleens gedacht aan een logo in de vorm van een muurillustratie? Een wanddecoratie die jouw receptie of kantoorruimte een extra dementie geeft. Ontbreekt het jouw aan tijd, inspiratie of skills? 

 
Mijn naam is Angelique Bosman en ik maak illustraties en grafische ontwerpen op maat.

Laat mij je helpen. Samen met jou kijk ik naar jouw bedrijf en gaan we de mogelijkheden bespreken voor een opvallend logo of illustratie. We doorlopen jouw wensen en ideeën en ik ontwerp voor jou een 100% YES-gevoel!
Of je nu een logo, visitekaart of (muur)illustratie wilt, met de juiste typografie, kleur en vormgeving, val je op bij jouw doelgroep! Laat je bedrijf groeien zorg voor een hoogwaardig uitstraling! Kijk gerust eens naar wat voorbeelden.

 

Ben je een schrijver en op zoek naar illustrator ?

Ben je voornemend een boek te schrijven of een misschien column of gedicht waarbij een illustratie getekend in de context het geheel kan versterken?
Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres.
Mijn tekenstijl kenmerkt zich door authenticiteit met vaak symbolische elementen. Illustreren is handwerk, hierbij maak ik gebruik van gemengde materialen. Kijk gerust eens bij boekillustraties , hier zie je twee boeken 'Ik mis je in alle kleuren' en 'warboel' , waarvoor ik de illustratie heb mogen verzorgen. 

 

Angelique Bosman